Tak for tilliden Solrød

Kære DF´ere, først og fremmest vil jeg gerne takke bestyrelsen for den kæmpe tillid i har valgt at vise mig, ved at udnævne mig som jeres kandidat til det forestående regionsvalg.

Jeg er utrolig stolt og ydmyg over at I har valgt at pege på mig og jeg lover at jeg vil gøre alt for at leve op til tilliden.

Til de af jer som ikke kender mig, kan jeg fortælle at jeg er 36 år og bor med min familie i Store Heddinge på Stevns. Jeg læser til dagligt til social pædagog i Nykøbing F også er jeg fællesformand for de godt 12.500 studerende som er fordelt over 7 Campus på PH Absalon.

Som 19-20-årig arbejdede jeg på McDonald´s i Solrød og jeg har stadig familie i Solrød Kommune, hvorfor jeg stadig har en god forbindelse til området.

Jeg har tidligere været bestyrelsesmedlem i brancheforeningen TID (Taxiførere I Danmark) hvor jeg bl.a. var med til at påvirke den nye taxilov og en stor aktør i kampen imod Über. Jeg bruger rigtigt meget tid på transportområdet, da jeg mener at det er rigtigt vigtigt med en god infrastruktur. Bedre transport!

En af de største udfordringer vi har i den kollektive trafik, er det som jeg kalder statsfinansieret socialdumping. En af måderne man har forsøgt at ”løse” transportproblemerne ude på landet er ved at lave de såkaldte FLEX ture. Her er det typisk enkelt vognmænd, eller større firmaer som kører borgere rundt, til en lav timepris. Borgeren betaler så en mindre brugerbetaling og differencen betales så af de enkelte kommuner og regioner.

En af grundende til at jeg kalder det for statsfinansieret socialdumping, er den udbudsmåde som man har lavet for at kunne indgå en kontrakt med MOVIA som står for Regionens FLEX udbud. Her kigger man på den pris som vognmændene tilbyder uden kritisk sans, for om det økonomisk kan kører rundt, hvorfor man ofte ser mange firmaer gå konkurs. Derfor vil jeg have revideret den måde hvorpå vi udbyder og driver Flextrafik, så vi kan sikre os at borgerene får den bedste og mest sikre service, vi skal huske på at det er mennesker vi transportere.

Nej tak til halal og tørklæder! Alt for længe har vi som samfund vist alt for meget hensyn til andre og deres religion. Halal er i mine øjne ikke noget jeg personligt har lyst til at støtte, derfor mener jeg at man som et minimum skal kunne fravælge Halal i hele Region Sjælland. Når jeg skal behandles på sygehuset eller skal møde andre ansatte i regionalt regi, så ønsker jeg ikke at blive mødt af en reklamesøjle.

Der er en grund til at ansatte bærer uniform. Derfor siger jeg NEJ tak til religiøse tørklæder for alle ansatte i Region Sjælland. Nogle af mine andre mærkesager:

• Bedre lægedækning i Regionens yderområder. Vi er nødt til at gøre det attraktivt at slå sig ned som praktiserende læge i yderområderne.

• Flere faglærte medarbejdere i Regionens psykiatritilbud, samt fokus på videreuddannelse.

• Der skal ydes bedre hjælp til pårørende til psykiatriske patienter såvel som til efterladte pårørende.

• Flere sengepladser i psykiatrien, som skal sikre kortere ventetider.

• Øget fokus på ældre og handicappede.

Her til slut vil jeg endnu engang gerne sige mange tak for tilliden, jeg glæder mig til at komme ud og hilse på jer alle sammen i den kommende tid og forhåbentligt kan vi sammen få et godt valg.

Jeg er i hvert fald klar til at trække i arbejdstøjet og gøre alt hvad jeg kan for at DF Solrød får et fantastisk valg!

Sammen er vi stærkest!

De kærligste hilsner Nichlas Nymann

Kandidat til RV21 Nichlas Nymann